Relatietherapie Ede

Met relatietherapie richten we ons op wat jullie anders willen hebben in de manier waarop jullie met elkaar omgaan. In de loop van een relatie kunnen problemen ontstaan, dat kan zich uiten in ruzies die jullie zelf oplossen. Maar het kan ook zo zijn dat jullie er niet uit komen en dat jullie hierin vast blijven zitten. Daarbij kan Relatietherapie Ede jullie goed van dienst zijn.

Deze problemen kunnen ontstaan door de manier waarop jullie met elkaar communiceren, hoe jullie ruzie maken, maar ook problemen rondom intimiteit. Als jullie niet op tijd hulp zoeken, dan lopen jullie steeds verder vast in jullie vicieuze cirkes.

Met relatietherapie kunnen we een begin maken door de problemen te ontrafelen. Zodat jullie in emotionele zin beter afgestemd raken op elkaar. Daarnaast werken we samen om jullie band te herstellen en de communicatie te verbeteren.

Want een liefdevolle relatie is helaas niet vanzelfsprekend. Het begon zo mooi en nu is er veel ruzie en weinig passie. Of je doet elkaar op een andere manier onbedoeld pijn. Wat is er gebeurd? Waarom kom je steeds in dezelfde patronen terecht?